Gå til hovedinnhold

Lindab SolarRoof vant energipris og velges av stadig flere

PressemeldingSEP 17, 2020 12.34 CET

Lindab AS lanserte SolarRoof i fjor, solcelletaket er basert på SRP Click og LSP, begge disse takene er designet for å passe i en moderne minimalistisk stil samt i en tradisjonell byggestil. Solcellene er integrert i takplaten, noe som gjør at solcelle-montasjen skjer samtidig med takplaten, i en operasjon. Montasjetid og design er klart de største fordelene med Lindab SolarRoof.

- Markedet viser stor interesse for produktet, og vi er glade for å kunne bidra til det grønne skiftet med dette produktet, forteller salgssjef Terje Tolleshaug. 

Nylig vant SolarRoof Byggeriets Energipris 2020, på 'Byggeri' som er bransjens fagmesse i Danmark.

- Vi og flere med oss har stor tro på SolarRoof som er et energismart og pent tak. Vi vil takke Mesterhus som har valgt Lindab SolarRoof som et standard tilvalg på sine hustyper, og også rette takk til Trysilhus, som i sitt prosjekt Bomanshagen valgte Lindabs solcelletak, sier salgssjef Terje Tolleshaug. 

Trysilhus fornøyd med salget

- Boligprosjektet Bomanshagen på Nesodden er det første prosjektet for Trysilhus hvor solceller på tak er en del av leveransen. Vi er opptatt av å følge med i utviklingen av bærekraftige løsninger og dette er spennende nybrottsarbeid for oss. Det var naturlig å gjøre dette på et prosjekt på Nesodden, hvor mange av innbyggerne er miljøbevisste. Prosjektet har blitt tatt godt imot og salget har gått veldig bra. 26 av 30 leiligheter er allerede solgt, noe vi er svært fornøyd med, sier Hans Erik Unelsrød, prosjektutvikler i Trysilhus. 

Boligkjeden Mesterhus merker at flere av deres kunder viser interesse for SolarRoof

- Vi lanserte dette samarbeidet før sommeren, som første huskjede i Norge, og får allerede stadig flere spørsmål fra kunder som ønsker å vite mer om denne løsningen. Dette er en av flere bærekraft- satsinger som Mesterhus ønsker å fokusere mer på i tiden som kommer, sier markedssjef i Mesterhus Monica Blom Thorsen.  

Lindab spisser organisasjonen

Lindab øker den generelle satsingen både mot byggevarekjeder, stålentreprenører og hallbyggere. Nåværende salgssjef for byggevare og prosjektsalg; Terje Tolleshaug, retter nå fokus 100% mot stålentreprenører og hallbyggere og Jarle Dyngeland overtar roret for salget til byggevarekjeder. 

- Jarle Dyngeland uttaler at han ser frem til oppgaven med å utvikle Lindab sine produkter sammen med byggevare-kjedene. Når det gjelder hallbyggere og stålentreprenører, så er dette en veldig interessant kundegruppe for Lindab, sier Terje Tolleshaug, som avslutningsvis sier at han gleder seg til å kunne ha 100% fokus mot denne viktige kundegruppen.