Gå til hovedinnhold

Lindab x Airthings

Vi kombinerer erfaringen og vitenskapen til to selskaper, og hjelper brune bygg til å bli grønnere.

Lindab har slått seg sammen med tech- og inneklimaselskapet Airthings. Sammen har vi utviklet en løsning som skal gjøre eksisterende bygg til miljøvinnere.

I de fleste bygg står betydelige deler av arealet tomt store deler av tiden. Energipotensialet ved å regulere ventilasjonen etter når folk faktisk er til stede vil i de fleste tilfeller derfor være betydelig. Så langt har imidlertid behovsstyrt ventilasjon ofte blitt nedprioritert i rehabprosjekter. Årsaken er at oppgraderingen fra et anlegg med konstante luftmengder til et anlegg med behovsstyrt ventilasjon både har vært komplekst og kostbart. Ofte krever det investeringer i SD-anlegg, samt infrastrukturkostnader som omfattende kabling, ombygging av kanalnettet og byggautomatikk.

NYHET! Hot & Cold

Nå kan vi styre varme og kulde med vårt Ultra-BT system.

Ta kontakt for mer informasjon

 

 

Kan ikke vise skjema. (Dette kan ha med at du har declined cookies)

Lindab Ultra BT

Enkel oppgradering av ventilasjonssystemet med vår nyhet Ultra BT. En ny måte å styre og optimere ventilasjonssystemet på rotnivå. Ultra BT kan installeres i eksisterende ventilasjonssystem, med fult integrert Bluetooth-teknikk styres drift trådløst rett fra telefonen.

Snakk med en ekspert!

Vårt vennlige og kunskapsrike team av eksperter er her for å svare på dine spørsmål. Ikke vær redd for å gi lyd.