Gå til hovedinnhold

Programvare for ventilasjonsbransjen

Lindab tilbyr verktøy for design og beregning av komplette ventilasjonsanlegg, klimasimulering og programmer dedikert til valg av tilluftsenheter og lyddempere.

Vår programvarepakke tar sikte på å gjøre din hverdag enklere.
Strategien vår innen programvareutvikling er å strømlinjeforme informasjonsutveksling i hele design- og byggeprosessen. Det skal gjøre det mulig for både kunder og ingeniører å øke kvalitet og lønnsomhet for alle involverte parter.

lindQST

lindQST - et hurtigvalgsverktøy "Vi forenkler byggingen" har lenge vært en av Lindabs kjerneverdier. Lindab Quick Selection Tool, er et avansert web-verktøy som gjør valget av våre luft- og vannbårne produkter raskt og enkelt. Med lindQST er all dokumentasjon gjort tilgjengelig direkte på web. Det betyr at installatører, konsulenter og arkitekter alltid har tilgang til den nyeste oppdaterte dokumentasjonen, monteringsinstruksene og produktbildene, og du kan benytte lindQST i Revit og AutoCAD via et Plugin. lindQST er oppdatert blant annet på følgende områder: lindQST er hurtigere! 3D understøttet Indoor Climate Designer Du kan nå se både lyd og flow visualiseringer Ny hastighetspresentasjon av kjølebaffler Forbedret prosjektstyring