Gå til hovedinnhold

Mobilapper

Ikke sant det er praktisk å kunne bruke sin mobil som en del av verktøykassen? Vi har utviklet en del applikasjoner som kan hjelpe deg raskt, enkelt og mobilt.

Lindab Vent Tools

Lindab Vent Tools er en samling smarte verktøy for ventilasjonsbransjen. Kanalkalkulator: Beregner luftmengde, hastighet og diameter på ventilasjonskanal. Senterforskyvning bend: Beregner målene på en spesifikk forskyvning med sirkulære bend. Luftkapasitet: Beregner luftkapasiteten. Senterforskyvning T-rør - bend: Beregner målene på en spesifikk forskyvning med bend og T-rør. Lengde på isolasjonen: Beregner lengden og overflaten på isolasjonen. Takvinkel: Beregner takvinkelen med pytagoras. 

Lindab One Link

Installer og styr din UltraLink/UltraBT via telefonen din med appen OneLink. Med OneLink kan du drifte ventilasjonen fra lomma. Hele ditt ventilasjonssystem er koblet via en app, nemlig OneLink. I appen kan du konfigurere ditt system, overvåke, justere og få virtuell støtte direkte fra OneLink

Lindab OneSet

Lindab OneSet muliggjør fjernkontrollering og tilgang til Lindabsluftflytsprodukter. Det gjør det mulig for sluttbruker å regulere produkter i henhold til de spesifikke behov. Appen kobles via Bluetooth til produktene som er installert i ventilasjonskanaler.