Gå til hovedinnhold

Ultra BT

Ultra BT - Enkel oppgradering av ventilasjonsanlegg

Fordelene med optimal ventilasjon er flere og åpenbare. Men i et oppgraderingsperspektiv av ventilasjon er det tre hovedhindringer for eiendomseiere: ROI, nedetid og tilleggsinstallasjoner som kabling.

Så hva om vi fortalte deg at vi laget et DCV-system som kan installeres ett rom om gangen? Det krever ingen rekonstruksjon av vegger? Ingen langsiktig nedleggelse av kontorer?

Lindab Ultra BT er nettopp det.

Og tallene? I vår nylige casestudie viste data en kostnadsreduksjon på ventilasjonskostnadene med 73 %, en imponerende energibesparelse på 68 %, og sikret byggeledelsen en 4,5 ROI. ​

Enkel oppgradering

Ettersom Ultra BT er så enkel å installere og fungerer på romnivå, kan du oppgradere ditt CAV-ventilasjonssystem til et DCV-system rom for rom. Start med å optimalisere de mest kostbare områdene, mål innsparingene dine, forbedring i arbeidsytelse og generell komfort, og gå videre derfra til bedre luft.

Tre komponenter - full kontroll

UltraLink DCV-regulatoren, Bluetooth-sensorer og Lindab-apper på telefonen din gir deg muligheten til å sette opp, overvåke og tilbakestille opptil fem forskjellige sensorer i hvert av rommene dine. På den måten kan du kontrollere alt fra CO2-nivåer, luftstrøm, fuktighet, tilstedeværelse og temperatur med noen få klikk i appene.

Ingen ledninger - ingen bekymringer

Fordi UltraLink er installert i eksisterende kanaler og alt er koblet til via Bluetooth, kan du sette opp hele Ultra BT-systemet på under en time per rom. Når du har plassert sensorene på veggen, laster du ned OneLink-appen til telefonen din, stiller inn alle foretrukne nivåer i rommet, og det er det.

 

 

Lindab x Airthings

Vi kombinerer erfaringen og vitenskapen til to selskaper, og hjelper brune bygg til å bli grønnere.

Lindab har slått seg sammen med tech- og inneklimaselskapet Airthings. Sammen har vi utviklet en løsning som skal gjøre eksisterende bygg til miljøvinnere.

OneLink - Konfigueringsappen

Hva er den eneste tingen du har med deg til enhver tid? Din smarttelefon. Med OneLink-appen har du igangkjøringsoppsettet i lommen. Med OneLink kan du sette opp hele romkontrollsystemet og få virtuell støtte kun ved å bruke smarttelefonen.​

OneSet - Romkontrollappen

Det er ikke noe mer effektivt og kostnadseffektivt enn kontinuerlig overvåking og justering. Se, sett opp og tilbakestill inneklimaet rom for rom for å sikre at du ventilerer optimalt og i henhold til bruken av rommet og tid på døgne​​t. ​

LindQST - Ditt nettbaserte verktøy

Jo mer du vet på forhånd – jo lettere er det å gjøre en ventilasjonsoppgradering. Med LindQST kan du velge og konfigurere løsninger for å sikre best ytelse til lavest mulig driftskostnad. Dessuten har vi gjort det enkelt å finne alle produkter, dokumentasjon og relevant informasjon, og du kan lagre pågående prosjekter og fullføre beregninger når det passer deg best.

Snakk med en ekspert!

Vårt vennlige og kunskapsrike team av eksperter er her for å svare på dine spørsmål. Ikke vær redd for å gi lyd.