Gå til hovedinnhold

Storkjøkkenventilasjon

Ingen kjøkken er like! Bruken og type utstyr varierer sted til sted.. Dette betyr at kravene til ventilasjon varierer for hvert kjøkken. Kjøkkenhettene fra Jeven passer i alle typer kjøkken, fra restauranter, kafeer, skolekjøkken, og til enkle kantiner og barnehager.

Jeven har et bredt spekter av produkter som løser alle utfordringer i forbndelse med kjøkkenventilasjon. Lindab foretar beregning av luftmengder, trykkfall og lydnivå, og leverer CAD-tegninger på valgte hetteløsning. Det er også mulighet for tegninger i 3D med inteligens som enkelt kan importeres i Magi Cad via Plug-in.

Turboswing fra Jeven

Turboswing er et fettfilter som tar over hvor andre filter ikke klarer jobben. Hjerte i Turbosving er en roterende, perforert skive hvor fettpartiklene utskillles og kastes mot filterets vegger. Ved partikkelstørrelse større enn 5µm er virkningsgraden over 90% som i dag overgår andre løsninger. Turboswing leveres også med ozonfri UV.

Turboswing er energieffektiv da den ikke er trykkavhengig. Dette muliggjør bruk av variabel luftmengde(Jeven VAV) uten at dette går ut over effektiviteten på Turboswing

Brann, et økende problem!

Jeven og Lindab har sett det er et økende problem med brann i storkjøkken. Derfor ønsker vi å rette fokus på akkurat dette. UV Turboswing med Ozonfritt UV-lys, er markedets mest effektive fettfilter. Dette gjør at vi reduserer brannfarlig fett, som igjen er ansvarlig for brann i storkjøkken. Ta en prat med vår brann-ekspert, hvordan vi kan bidra med løsning til problemet. Eller din lokale selger.

 

 

Snakk med en ekspert!

Vårt vennlige og kunskapsrike team av eksperter er her for å svare på dine spørsmål. Ikke vær redd for å gi lyd.