Gå til hovedinnhold

Takprofiler

Vi har et stort utvalg av ulike takprofiler i blikk. Alt fra det klassiske båndtekkede taket til taket som ser ut som betongstein. Velg det taket som passer din stil best. Alle er av høyeste kvalitet og kommer til å holde ditt tak tett i mange år fremover. Vi har blikktak som passer alle his og holder høy taksikkerhet.

SRP

Storselgeren! Inspirasjonen til vårt SRP-tak er hentet fra den tradisjonelle båndtekkingen. Profilen klikkes enkelt sammen uten at du behøver å bruke spesialverktøy. Du får kjapt et elegant og tidløst tak.

LPA

Kjennetegnet for denne profilen er det vakre, karakteristiske teglutseendet, som gjør at denne profilen er perfekt for takrenovering. Taket har et bølgende utseende, som løfter ditt tak og skaper et levende utseende.

LPE

Denne diskrete og stilrene profilen er perfekt for renoveringer av hytter og hus. Den er veldig lik LPA, men har en lengre profil og dekker 1080 mm, sammenlignet med LPA som har 1000 mm. Her også er teglestensutseendet en sterk faktor.

LPPN20D

Denne profilen er en klassiker. Passer veldig godt på restaurasjoner og er en godt match mot funkisstilen. Ettersom taket har en veldig lav egenvekt, trenger man ingen forsterkning av takkonstruksjonen. Resultatet blir et fint, klassisk blikktak.

LLP20

Et av våre mest solgte tak. Oppskattet av jordbrukere og hyttefolk med sin enkelhet og funksjon. LLP20 er en likesidig profil som passer likegodt på vegg. Den kjennetegnes med en tydelig profil som er stilren og tiltalende i sin enkelhet.

LTP20

Det funksjonelle taket som passer for både tak og vegger. Dette er et bra alternativ for deg som søker etter en takprofil med samme funksjon som LLP20, men med en bredere takprofil.

SIN26

SIN26 er en designprofil som gir huset et klassisk og stilrent utseende. Denne profilen passer til mange ulike stiler, samtidig som taket har en høy kvalitet og tåler aller typer av klima. SIN26 passer likegodt på taket som på veggen, og kan noen ganger brukes på en del av fasaden for å skape liv på slette fasader.

 

 

Taksystem skjema

Her har du skjema for bestilling og spekking av tak.