Gå til hovedinnhold

Kontor

Luftkvalitet, temperatur og lydnivå er faktorer som påvirker vår prestasjon i et kontormiljø. Det finnes også en sammenheng mellom luftkvalitet og sykefravær. Et bra inneklima i kontorlokaler har med andre ord stor betydning for produktivitet, komfort og frem for alt menneskers trivsel. Behovsstyrt ventilasjon og kjøling er en intelligent måte å spare energi på og samtidig sikre et optimalt inneklima.

Pascal

Kontor og offentlige bygg krever ofte behovsstyrt ventilasjon. Lindab Pascal er et fleksibelt og energioptimalisert system for behovsstyrt ventilasjon - helt ned på romnivå. Systemet er basert på bare fem standardkomponenter og har blitt utviklet for å forenkle alle steg i byggeprosessen.

Solus

Solus er et system med vannbåren varme og kjøling i samme produkt. Takket være det avpassede batteriet leverer Solus en enestående kjøle- og varmeeffekt per grad temperaturforskjell på vannkretsen og romtemperaturen. Systemet er selvregulerende, og har lav driftskostnad.

Tilluftsbafler

Tilluftsbaffelsystemet jobber med lavere luftflyt enn for eksempel Pascal. Kjølebehovet distribueres med vann til tilluftsbaffelens batteri, der tilluft og eksisterende romluft blandes.

Snakk med en ekspert!

Vårt vennlige og kunnskapsrike team av eksperter er her for å svare på dine spørsmål. Ikke vær redd for å gi lyd.