Gå til hovedinnhold

Vegg og fasade

Lindab tilbyr en mengde forskjellige løsninger for fasade og innevegger. Fellesnevneren er stål, men i ulike format. Ta gjerne kontakt med en av våre eksperter, for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt.

Sandwichpaneler

Sandwichpaneler er en effektiv løsning om du vil ha kostnadssparende vegger og tak uten å gå på akkord med kvalitet og sluttresultat. Vi tilbyr et stort utvalg design med mange forskjellige farger og profiler.

 

 

Fasadekasetter

Lindabs Fasadekasetter tilbyr en estetisk løsning for krevende veggkledninger av haller, kontorer og offentlige bygninger. Kombinert med andre typer veggkledning gir fasadekasettene bygningen et mer eksklusivt utseende. Den gir skarpe horisontale og vertikale linjer på fasaden, kvadratiske eller rektangulære, noe som gir et estetisk og elegant utseende.

 

 

Renoveringspanel

Fresh opp din eksisterende fasade og energiforbedre samtidig din bygning. Finnes i samme farger og mønster som våre vanlige paneler i mineralull.

Innbruddsbeskyttelse

En bra innbruddsbeskyttelse skal ikke bare hindre innbrudd, men også gjøre det vanskeligere å få med seg tyvgods og avskrekke innbruddsforsøk. Med våre forsterkede paneler blir det vanskelig å bryte seg igjennom fasaden.

 

 

Brannvegg EI90-M

Lindabs brannvegg brukes for å brannseksjonere bygningen. For slike vegger stilles det høyere krav enn for branncelle-vegger. Tilleggsbetegnelse -M innebærer at veggen klarer å motstå støt fra tunge objekter som velter mot veggen under eventuelle brannforløp.