Gå til hovedinnhold

Takløsninger

Lindab tilbyr blikkenslagermateriale for tak, ferdige takprofiler, taksikring, høyprofil, takrenner og mange andre løsninger. Vi er helt enkelt eksperter på tak.

Takprofiler

Ferdige takprofiler direkte fra fabrikk har vi et stort utvalg av. Du kan få et med båndtekkingsprofil, eller et blikktak som ser ut som betongstein. Valget er ditt. Uansett så holder alle våre profiler en høy kvalitet og kommer til å beskytte ditt tak i mange år fremover.

 

 

Designertak med integrerte solpaneler

Det nye Lindab SolarRoof er det klassiske kvalitetstaket fra Lindab som er utstyrt med en diskret solpanel med imponerende effekt. Det vil si at det er en takplate og en ny type integrert solpanel i samme produkt.

Taksikring fra Lobas

Vi er forhandler av taksikring fra Lobas.

Lindab RooFit

Du gir oss tegninger og takplan for hele bygget og vi kommer tilbake med et komplett tak. Lindab RooFit inkluderer nemlig både det rent administrative (materialberegning, tilbud og spesifikasjoner), det praktiske (innkjøp og heftige prisdiskusjoner) og produktene (takmaterialer og alle tilleggsprodukter). I tillegg får du 30 års garanti.

Nedsenket himling

Å skjule installasjoner i taket, eller kanskje forandre forutsetningene helt for et rom, gjør du enkelt med vår løsning for undertak. Med en smidig klikk-installasjon, får du kjapt og enkelt et robust og ordentlig rammeverk for et nytt innetak.

Snakk med en ekspert!

Vårt vennlige og kunnskapsrike team av eksperter er her for å svare på dine spørsmål. Ikke vær redd for å gi lyd.