Gå til hovedinnhold

Inneklima

Med Lindabs inneklimasystemer får du markedets mest innovative ventilasjonsløsninger. Vi har et komplett utvalg av produkter, som ventiler, rister, dyser og VAV-systemer. Det betyr at Lindab kan levere løsninger som sikrer optimalt inneklima til et hvert behov og bygg.

Vannbåren

Et vannbårent klimasystem gir deg klare fordeler. Produktene bruker vann til effektiv regulering av temperaturene, med et høyt presisjonsnivå. Det skaper et perfekt inneklima med frisk luft, lavt støynivå og optimal komfort. Lindabs vannbårne produkter er enkle og montere og sertifisert i henhold til Eurovent.

Luftbåren

Luftbårne ventilasjonsløsninger omfatter ventiler, rister, spjeld og tilbehør som anvendes til å regulere og styre klimaet i et rom. Du bruker systemene med luft til å ventilere, avkjøle eller varme opp rom og de har bransjeledende egenskaper. Det innebærer høy energieffektivitet, lavt støynivå samt gjennomtenkte montasjeløsninger.

Vår hotelløsning

Vår løsning for hotell heter Munio, og det er en aktiv kjølebaffel som kjøler, varmer og ventilerer for å skape et perfekt inneklima på hotellrommet.Den er utviklet for enkel installasjon i undertaket.

Snakk med en ekspert!

Vårt vennlige og kunnskapsrike team av eksperter er her for å svare på dine spørsmål. Ikke vær redd for å gi lyd.