Gå til hovedinnhold

Brannsikring - Ventilasjon

Brann i en bygning kan lede til omfattende skader på eiendom, noe som leder til store ekonomiske konsekvenser for eier. Men størst av alt er faren for menneskene som oppholder seg i bygget. Sikker og pålitelig brannsikring i ventilasjonssystemet ser til at materielle og personskader minimeres og/eller forhindres når ulykken først skjer.

NYHET! Firesystem Pro

Steng brannen inne - redd liv

Redd liv og beskytt bygningen din med Lindab Fire System Pro - en enkelt system for dine brann- og røykgasspjeld. 

Nå trenger du ikke å tenke på flere brannsikkerhetsløsninger, da Lindab Fire System Pro vil hindre spredning av ild og røyk i hele bygningen, og at giftige gasser blir fraktet ut av systemet.

 

 

Sertifisert brannsikring

Lindab har utviklet brannsikringssystemer og produkter som ved brann både beskytter eiendom og redder liv. Produktene har også sine egenskaper ved intens varme, minimerer brannens spredning og begrenser røykutvikling. Vi har tilogmed produkter som leder røyken ut av bygget. Hvert produkt er testet i de mest krevende miljøene og blitt sertifisert i henhold til de strengeste standarer for brannsikring i ventilasjonssystem.

Vårt nyeste brannspjeld

Vårt nyeste brannspjeld FNC1U er laget i galvanisert stål, med Lindab Safe-tilkobling med lekasjeklasse C i samsvar med EN1751. Du kan installere spjeldet i vegg, tak, gulv og med avstand fra veggen. FNC1U er utviklet med fokus på å forenkle konstruksjonen uten å gi avkall på høy tilføring og sikkerhet.

Styresystem og automatikk

Lindabs styresystem for brannspjeld er et elektronisk system som kobles til byggets røykdetektor/brannalarm, luftbehandlingsaggregat og brannspjeld. Dette systemet lar deg styre og teste opp til 60 brannspjeld og detektorer.

Snakk med en ekspert!

Vårt vennlige og kunskapsrike team av eksperter er her for å svare på dine spørsmål. Ikke vær redd for å gi lyd.