Gå til hovedinnhold

Sandwichpaneler

Isolerte byggelement med en kjerne av stenull.

Vil du ha en bygning med et tiltalende ytre, uten å gjøre avklall på energi, lydisolering og brannsikkerhet? Lindab Sandwichpaneler er en serie isolerte byggelementer for yttervegger, innervegger og innertak.
Våre byggelementer er laget med tynt stål og en kjerne av stenull eller polyuteran (skum). Våre svenskproduserte paneler kommer i Matt High-Build-Polyester-belagt stål som tåler korrosjonsklasse C4 og har høy UV-toleranse.

Prefabrikert eller skreddersydd

Lindabs sandwichpaneler er prefabricerat eller skreddersydde byggkomponenter som garanterer høy kvalitet og lave kostnader. Her ser du våre paneler på Rustas sentrallager.

Velg riktig panel med vår guide

Finn det rette panelet for ditt prosjekt. Med Sandwich Panel Selector så får du ut det meste du trenger å vite for å beskrive veggpaneler, som f.eks dimensjoneringsverdi, miljøegenskaper, brannegenskaper og generelle materialegenskaper. Samt farger og profil

 

 

Designalternativ

Et stort utvalg av mønstre og farger gir deg mulighet til å skape en fasade som passer dine krav og ønsker. Her på ICA Maxi har man valgt en mix av matte og blanke paneler som sammen skaper en levende fasade.

To ulike kjerner

Lindabs svenskproduserte mineralullspaneler er laget med en kjerne av stenull for høyest brannsikkerhet. Vi leverer også PIR-paneler.