Gå til hovedinnhold

Padelhaller

Padel (padeltennis) har vokst veldig fort i Norge de senaste årene. Sporten som har sitt opphav ifra Spania og Latin-Amerika har nå også blitt en stor del av idrettslivet i Norge. Det har gjort sånn at vi har merket en økt etterspørsel for å bygge og eie padelhaller.

Kontakt oss gjerne for å se om vi kan hjelpe dere med dette.

Drönarbild på padelhall i Kristianstad

En hall etter dine ønsker

Velg selv hvordan du vil at din hall skal se ut, og sammen med vårt team skaper vi en komplett montasjesats der du velger hvilken stålbue du vil ha. Lindab har levert mange haller og byggninger for padel tilpasset kundens behov og forutsetninger.

Hva inngår i våre padelhaller?

Padelhallene fra Lindab består av en materialsats av vegger, tak og stålbue inklusive montasje av buen. Selve hallmontasjen er det du som kunde som er ansvarlig for, og vi anbefaler gjerne noen selskap som kan hjelpe deg med det. Vi selger ikke selve banene som monteres i hallen, det gjør eksperter på sporten. Her også kan vi gi deg tips videre.
Padelhall inifrån

Fra lite til stort

Våre halløsninger vil være anpasset dine behov, og vi jobber med størrelser fra 100m² og til over 10 000m². Byggene kan leveres med store spennvidder og i stort sett ubegrensede lengder, noe som gjør de perfekte for padel. Ta gjerne en titt på våre allerede leverte padelhaller.