Gå til hovedinnhold

Pascal - behovsstyrt luftmengde basert på virkelig behov

Et utmerket inneklima starter med ventilasjonsprodukter av høy kvalitet. Det er en grunnstein. Men ventilasjonen din vil likevel aldri utnytte hvert enkelt watt til maksimalt, med mindre disse produktene er koblet til et behovsstyrt ventilasjonssystem. Når du justerer luften umiddelbart for å møte behovet i hvert rom, vil du legge merke til to ting umiddelbart; mennesker vil føle seg bedre, og du vil fjerne en kilde som forårsaker enorme mengder ubrukt energi.

Behovsstyrt ventilasjon i alle rom fungerer som den sterke grunnmuren - legg til Lindab Pascal System Management, og du vil ha full kontroll over inneklimaet ditt.

Det er på tide med enkel håndtering.

Det er på tide med Pascal System Management.

Kraftfulle produkter er alltid det første steget

Lindab tilbyr innovative ventilasjonskomponenter for både luft- og vannsystemer. Sammen med de riktige sensorene og regulatorene på romnivå, har du alt du trenger for å sikre optimalt inneklima - for alle behov, i alle rom, hele tiden.

 • Forhåndsprogrammert romregulator
 • Reguler etter temperatur, tilstedeværelse, CO2 og luftfuktighet
 • Nøyaktig luftstrømregulering
 • Reguler både ventilasjon, kjøling, oppvarming og belysning.

Regula Master - hjernen i systemet

Regula Master er en avansert og svært intelligent styringsenhet - en hjerne som overvåker og styrer alt i ditt inneklimasystem. Når Regula Master er koblet til DCV-systemet ditt sammen med den intuitive grensesnittet Pascal Operate, har du alt du trenger for et smart ventilasjonshåndteringssystem som holder orden på alle rommene i eiendommen din.

I tillegg til å være forhåndsprogrammert med ekspertkunnskap om inneklima, får du:

 • Vifteoptimalisering for opptil 50% lavere vifteenergiforbruk
 • Driftsovervåking for stabilitet og overvåking
 • Avtrekksbalansering for perfekt balanse.

Stort eller lite?

Pascal System Management kan kobles til Lindab Regula og kan monteres i ett rom, i små og store bygninger, i bare en del av en bygning eller til og med i store anlegg som sykehus, hoteller og skoler.

Enkelt webbasert grensesnitt

 • Enkel idriftsettelse og justering av alle rom
 • Forhåndsdefinerte parametere basert på Lindabs anbefalinger for optimalt inneklima
 • Detaljert oversikt over ventilasjonssystemet på rom-, seksjons- og bygningsnivå
 • Alarmer for systemkommunikasjon og feil.

Koble deg til en bedre fremtid

Til syvende og sist handler alt om en ting - Bærekraft.

Bærekraft når det gjelder energisparing og gjenbruk av materialer og komponenter. Bærekraft som skaper et miljø med en sunnere innendørs luftkvalitet, som igjen øker produktiviteten for menneskene inne i bygningen og resulterer i en bærekraftig virksomhet.