Gå til hovedinnhold

Steng brannen inne - redd liv

Redd liv og beskytt bygningen din med Lindab Fire System Pro - en enkelt system for dine brann- og røykgasspjeld. 

Nå trenger du ikke å tenke på flere brannsikkerhetsløsninger, da Lindab Fire System Pro vil hindre spredning av ild og røyk i hele bygningen, og at giftige gasser blir fraktet ut av systemet.
Dette vil ikke bare minimere skadene på bygningene dine, men samtidig gi ekstra tid for folk til å evakuere bygningen. Dette igjen reduserer risiko for røykforgiftning.

Produktene

Fire System Pro støtter en enkel konstruksjon. Den består av tre hovedkomponenter, designet for full brann- og røykgassbeskyttelse.

Med intelligensen til Master-enheten, den raske innreguleringen til slave-enheten samt fleksibiliteten og oversikten til ProLink appen, får du et high-end brannvernssystem, full kontroll og fleksibilitet i konfigureringen til å legge til flere produkter for å skreddersy løsningen til din bygning.

Master enheten

Overvåk & kontroller opptil 60 spjeld

PRO-M er en intelligent master-enhet som gir deg trygt brannvern for ditt ventilasjonssystem. Fra et aksesspunkt kan du kontrollere, overvåke og teste ditt brannspjeldsystem - med opp til 60 spjeld koblet opp i hele din bygning.

PRO-M har en enkel kabling og enkle koblinger til ditt SD-anlegg via Modbus eller BacNet.

PRO-S & ProLink

Enkel innreguleing & set-up med Bluetooth.

Vi har designet PRO-S salve-enheten med Bluetooth for å forsikre enkel og rask innregulering. Når PRO-S er tilkoblet vår ProLink-app kan du sette opp og sjekke index-nummer for PRO-S direkte fra din telefon.

Igjennom ProLink appen kan du skanne for å finne tilgjengelige produkter, koble til PRO-S i nærheten, forandre navn på slave-enheten og forandre Modbus-adresse. Ingen stiger nødvendig - tid spart.

Snakk med en ekspert!

Vårt vennlige og kunskapsrike team av eksperter er her for å svare på dine spørsmål. Ikke vær redd for å gi lyd.