Gå til hovedinnhold

Lindab lanserer nytt sirkulært brannspjeld for raskere installasjon

PressemeldingAPR 20, 2020 09.50 CET

Med Lindabs nyeste produkt så introduseres en ny generasjon sirkulære brannspjeld i sortimentet til Lindab Protect. FNC1U har alle delene fullstendig integrert, har lav vekt, er enkel å installere og svært effektiv.

Lindabs nye sirkulære brannspjeld, som forhindrer spredning av brann og varm / kald gass i kanalsystemet, er designet for å beskytte liv og eiendom. Dette er selskapets mest komplette og montasjevennlige brannspjeld. Alt av deler er påmontert fra fabrikk, inkludert varmesensor og braketter.

På dagens byggeplasser er det ikke tid til forsinkelser eller misforståelser, spesielt ikke når det gjelder brannrelaterte produkter. Derfor har vi investert i utviklingen av et nytt «alt-i-ett» brannspjeld. Dette begrenser risikoen for feil og misforståelser. Vårt nye brannspjeld forenkler prosessen, sparer tid og kutter kostnader, sier Stefan Myhre Pettersen, Salgssjef lufttekniske produkter hos Lindab AS.

Brannspjeldet FNC1U er mye lettere enn tidligere produkter i samme kategori. Det ble lagt stor vekt på å gjøre spjeldbladene tynnere for å redusere totalvekten på produktet, uten å miste kvaliteten. Målet var at en person skal enkelt kunne montere FNC1U uten hjelp, og i tillegg til dette gir den også en positiv effekt på trykkfall og støynivå.

FNC1U er produsert i galvanisert stål og har en Lindab Safe-tilkobling med tetthetsklasse C i henhold til EN1751. Det kan enkelt installeres i solide så vel som tynne vegger, gulv, tak og med avstand fra veggen. Med dette nye spjeldet så utvider vi vårt tilbud på brannspjeld. Målet vårt er å gjøre arbeidsdagen enklere for våre kunder.

Lindab utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet konstruksjon og forbedret inneklima. Produktene våre har høy kvalitet, er energieffektive og er enkle å montere.