Gå til hovedinnhold

Børre Damman ny Distriktsjef Salg i Lindab

PressemeldingSEP 04, 2023 11.29 CET
Børre Damman

Børre Damman ble 1. september ansatt som Distriktssjef Salg med hovedsete på vår avdeling i Kristiansand.Børre kommer fra Ventistål, hvor han har vært de siste 16 årene.

«Det er godt å få Børre på plass i Kristiansand. Børre fremstår som trygg og solid. Har jobbet seg opp gjennom forskjellige roller der han kommer fra, og har med det fått en bred bakgrunn som vi synes er interessant. Børre har i tillegg de seneste årene virkelig hatt fokus på teknikken, og det søker vi i vårt salgsteam. «vi må ha teknikk inn i salgene våre». kommer det resolutt fra Salgssjef Stefan Myhre Pettersen

«Min motivasjon for å søke stilling i Lindab er at organisasjonen skiller seg ut som en som prioriterer velferd og profesjonell vekst for sine ansatte.

Jeg ser på Lindab som en ideell arena for å bygge videre på min kompetanse fra bransjen fra over 16 år i Ventistål og ser frem mot videre vekst og muligheter.

Med et solid fokus på miljø og utvikling med bruk av ny teknologi og bærekraftige løsninger, så vil Lindab fortsette å bidra til bedre innemiljø med smarte energieffektive løsninger for alle typer bygg.» Sier Damman om sin nye arbeidsgiver.

Velkommen skal du være.