Gå til hovedinnhold

Lindab Introduserer Ny Salgs- og Markedssjef Stefan Myhre Pettersen

PressemeldingFEB 07, 2024 07.00 CET
Stefan Myhre Pettersen Foto: Endre Nybråten, Lindab

Lindab, ledende innen innovative ventilasjons- & byggeløsninger, er begeistret for å kunngjøre utnevnelsen av Stefan Myhre Pettersen som vår nye Salgs- og Markedssjef. Etter Ståle Svenssons veloverveide avgang fra rollen som salgsdirektør, har Lindab valgt å rendyrke rollen og satse mer konkret mot våre salgs- og markedsstrategier. Stefan, som med rik erfaring fra sin tid som salgssjef hos Lindab, er klar for steget opp og løfte Lindabs salgs- og markedsføringsinitiativer til nye høyder. "Stefan har vært med å jobbe frem nye forretningsområder for oss allerede og vil nå få muligheten til å fokusere enda mer på forretningsutvikling, strategi og nysalg ikke bare på ventilasjon men alle våre forretningsområder" sier Eirik Austad, Administrerende direktør i Lindab.

"Det er store sko å fylle, men jeg er klar for utfordringen og ser frem til muligheten for å utvikle alle Lindabs forretningsområder fremover," uttaler en entusiastisk Stefan Myhre Pettersen.

"Med et skarpt øye for både detaljer og det store bildet, er jeg overbevist om at vi sammen kan nå nye høyder." skyter Austad inn. "Vi har mange spennende muligheter fremover, jeg har jobbet mye med energieffektivisering og bærekraftige materialvalg, så det blir spennende å få satse i samme retning i alle våre forretningsområder" avslutter Pettersen.

I tillegg til Stefans nye rolle, er vi også glade for å annonsere at Endre Nybråten nå vil inngå i Stefans team og ta et skritt opp som Lindabs nye Kommunikasjonssjef. Med et fornyet fokus på å styrke både intern og ekstern kommunikasjon, er Endre klar for å sikre at Lindabs budskap resonnerer klart og kraftfullt i alle kanaler.

"Dette er en spennende tid for Lindab. Med Stefan ved roret for salg og marked, og Endre som vår stemme utad, har vi nå rustet oss bedre enn noen gang til å møte fremtidens utfordringer," sier Austad.

Sammen skal vi alle bygge videre på Lindabs suksess og fortsette å være en foretrukket partner innen byggebransjen.