Gå til hovedinnhold

Frisk vind i seilene hos Lindab: Thomas Tollefsen tar styringen som ny salgssjef for ventilasjon

PressemeldingFEB 26, 2024 13.43 CET
F.V: Stefan Myhre Pettersen & Thomas Tollersen. Foto: Endre M Nybråten, Lindab

Lindab er stolte over å kunngjøre at Thomas Tollefsen tar steget opp for å fylle rollen som ny salgssjef for ventilasjon, med startdato 1. mars. Denne strategiske avgjørelsen følger etter at Stefan Myhre Pettersen har tatt skrittet opp til å bli salgs- og markedssjef, og viser Lindabs forpliktelse til å fremme talent fra egne rekker.

Både Stefan og Thomas har klatret i gradene internt, noe som understreker selskapets tro på å dyrke frem ledere innenfra. "Å utvikle våre egne talenter er kjernen i vår suksess. Med Thomas som tar over roret for ventilasjonssalget, er vi sikre på at vår kurs er satt mot nye høyder," uttrykker Stefan Myhre Pettersen.

Thomas Tollefsen, kjent for sitt engasjement og egenskaper som lagbygger, er klar for å ta Lindabs ventilasjonssalg til neste nivå. "Å bli forfremmet innenfor et selskap som virkelig verdsetter egenutvikling, er utrolig motiverende. Jeg ser frem til å lede vårt salgsteam og fremme våre innovative løsninger som vil styrke vår posisjon i markedet," sier Thomas med et smil.

«Lindabs fokus på intern rekruttering og talentutvikling viser et sterkt engasjement for sine ansattes muligheter og selskapets fremtid. Med frisk energi og dedikerte ledere som Stefan og Thomas ved roret, er Lindab bedre rustet enn noensinne for å møte morgendagens utfordringer», kommer det stolt fra direktør for mennesker & kultur Anita Ueland.