Gå til hovedinnhold

Ny Distriktssjef Salg Ventilasjon hos Lindab Bergen.

PressemeldingJUN 05, 2024 09.20 CET
Arne Folkestadås. Foto: Lindab

Lindab er stolte av å kunngjøre ansettelsen av Arne Folkestadås som ny Distriktssjef Salg Ventilasjon i Bergen. Med sin solide bakgrunn og omfattende erfaring, er vi sikre på at Arne vil bidra til å styrke vår tilstedeværelse og vekst i regionen.

Arne Folkestadås, 54 år, er utdannet elektriker og har en imponerende karriere bak seg med flere lederstillinger innen salg og produksjon. Han har jobbet med salg og produksjon hos Thermo Byggvarme, vært avdelingsleder hos Swegon, distriktssjef hos Heidenreich, salgssjef hos Cramo, kundeansvarlig hos Cavrion, og kommer nå fra stillingen som ansvarlig for salg av automasjon hos Nordomatic. Arne har allerede startet i sin nye rolle hos Lindab og er godt i gang med å sette sitt preg på avdelingen.

Når han ikke er opptatt med å levere fremragende salgsresultater, trives Arne best med å pusle med hus og hjem, holde seg i form med trening, og nyte naturen på en god fjelltur.

“Jeg gleder meg til å ta fatt på utfordringene hos Lindab og bidra til å videreutvikle selskapets sterke posisjon i markedet. Med min bakgrunn og erfaring, ser jeg frem til å skape verdifulle relasjoner med våre kunder og partnere,” sier Arne.

Thomas Tollefsen, Salgssjef Ventilasjon hos Lindab, sier: “Vi er begeistret over å få Arne med på laget. Han er en initiativrik og tillitsfull mann med masse kontakter. Hans brede erfaring og engasjement for bransjen vil uten tvil være en stor ressurs for oss og våre kunder i Bergen.”

Lindab ønsker Arne varmt velkommen til teamet og ser frem til å oppnå store ting sammen i tiden fremover.