Gå til hovedinnhold

Lindab og Camfil styrker sitt samarbeid: Camfils produkter tilgjengelige på alle Lindabs avdelinger over hele Norge

NyhetJAN 02, 2024 07.30 CET
F.V: Erlend Klæboe & Stefan Myhre Pettersen

Oslo, 2. januar 2024 – To ledende ventilasjonsgiganter: Camfil, ledende aktør innen renluftsløsninger, og Lindab, ledende ventilasjonsaktør, kunngjør i dag en utvidelse av et allerede sterkt samarbeid. Fra januar 2024 vil Camfils innovative luftfilterprodukter være tilgjengelige på alle Lindabs avdelinger over hele Norge, noe som representerer et betydelig skritt fremover for begge selskapene.

"Dette samarbeidet er en naturlig utvikling av vårt forhold til Camfil. Vi ønsker å tilby en komplett løsning til ventilasjonsmarkedet, og et enda sterkere samarbeid med den beste aktøren i filtermarkedet, Camfil, vil styrke oss ytterligere," sier Stefan Myhre Pettersen, salgssjef for ventilasjon i Lindab.

Erlend Klæboe, salgssjef i Camfil, utdyper samarbeidets betydning: "Vår felles innsats for bærekraft og kvalitet har alltid vært kjerneelementer i vårt forhold. Ved at Lindab lagerfører og selger Camfils produkter, vil flere kunder få rask og miljøvennlig tilgang til filter over hele landet."

Samarbeidet er allerede testet i Sandnes – med stor suksess. Å innføre Camfils produkter på alle Lindabs avdelinger er et resultat av denne suksessen, og et bevis på at et tett samarbeid kommer kundene til gode. "Kunder nå ha tilgang til Camfils filter fra Lindabs ti lokasjoner, inkludert datterselskaper, og med Camfil som leverandør sikrer vi kvalitet i alle ledd og kunnskapsrik support," legger Stefan Myhre Pettersen til.

Camfil, etablert i 1963, er en pioner innen bærekraftige renluftsløsninger. Med mer enn 5.600 ansatte i 35 land, har selskapet satt et solid internasjonalt fotavtrykk. Lindab, kjent for sin innovasjon innen ventilasjon og med ca. 5000 ansatte i 24 land, deler Camfils engasjement for bærekraft og kvalitet. Dette samarbeidet er en milepæl som vil styrke begge selskapenes posisjon i markedet.

Med denne avtalen styrker Lindab sin posisjon som en "one-stop-shopping"-aktør, mens Camfil får en utvidet nasjonal tilstedeværelse. Dette vil ikke bare gagne de to selskapene, men også kundene, som vil oppleve forbedret tilgjengelighet og service.

"Produktene til Camfil tilfredsstiller også kravene vi stiller til EPD, noe som understreker vårt fokus på miljøvennlige og bærekraftige løsninger," legger Stefan Myhre Pettersen til.